Saturday, August 1, 2009

have been tagged... Thanks for the award.- itu iman sebenarnya-



a) Copy badge "Vespa blogger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.

~yeay~ dah copy!!

b)Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Daripada tdummie... Kembar tak ada surat beranak orang...My buddy... Orangnya baik, sensitif dan ala-ala ibu sedikit. Ayu? bolehlah... Matang... yup in certain issue...Dialah guru yang mengajarku menjadi seorang gadis yang ada rasa... Hope she all the happiness with Cik TAMIM

c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri.

1) Seorang gadis biasa.Pelajar UTHM. Pelajar yang agak malas dan suka melanggar etika pakaian universiti. Iman lebih suka pakai T-shirt, Jeans dan selipar ke kelas. (bukan selipar jepun eh)

2) Tak sensitif, Hati beku dan gadis yang pelik. Tak suka menangis. Tak suka ambil hati... Jarang berdendam tapi paling kejam kalau berdendam... Setakat ini belum pernah membalas dendam. (member yang selalu cakap)

3)Iman tak suka berhias. Iman sempoi. Tak memilih soal pakaian. Soal makeup (tak reti pun) Selamba je. Tak pilih kawan. Semuapun Iman kawan. Kuat menyakat.Kena tahanlah kalau kawan dengan Iman. Dengan lecturer-lecturer pun Iman menyakat.

4) Iman suka makan. Apa-apa makanan pun asalkan halal. Iman suka coklat, main games, lagu ballad and jiwang. Iman paling suka budak-budak.Iman suka bau baby bangun tidur.

5) Hobi Iman, berkhayal dan berangan. Suka membaca. Travelling dan menulis.Jaga budak-budak.

6)Iman tak suka terkongkong. Iman tak suka mengongkong. Iman suka orang yang hormatkan hak orang lain tanpa mempertikaikan keputusannya.

7) Tekad Iman untuk mendapatkan lesen juruterbang satu hari nanti dan publishkan karya Iman satu hari nanti.

8) Iman nak lelaki yang romantik dan jatuh cinta pada iman di saat wajah Iman paling hodoh. Iman nak lelaki yang boleh jadi imam kepada Iman.

9)Iman masih single. Sekarang Iman tengah mencari part time boyfriend. (boleh lak macam tu kan? jangan percaya eh...)

10) Iman masih single dan tengah mencari calon. Lelaki idaman Iman adalah lelaki yang boleh hafaz dengan baik dan boleh memahami dengan baik surah yassin, surah luqman dan surah yusuf.

*p/s percaya ke tak? Serius ke tak? hehehe... Iman memang tak betullah.


d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda
* awang
* Fazrina
* Ilah
* Sofea
* Diana

4 comments:

MaY_LiN said...

oho..
baru tau..
suke bau baby bgn tdo yea..
iman kena la cepat2 kawin n ader baby..
hihihi..

iman said...

kahwin??? may_lin... calon pun tak ada... nak kahwin macam mana... hehehehe...

miz ruha said...

aweet la iman...
no 1.. sempoi...best...
suke jg yg no 8....
pastu yg lelaki idaman iman..

hehe...

iman said...

sweet ke? hehhe,,, taklah... tak sweet mane pun... iman ni comot tau... sesuka hati iman je... Nanti kalau ruha dah jumpa lelaki idaman iman tu boleh tlg tlg... susah nak cari tu...Iman belum ketemui lagi di dunia fana ni... tgk dah berjiwang pula